DISKOGRAFIJA

BIOGRAFIJE GRUPE HURRICANE 2

Jovana Radić

Jovana Radić

Jovana Radić, rođena je 12.10.2002. godine u Kraljevu, u Srbiji. Medicinsku školu završila je u Beogradu a zatim upisala Fakultet za medije i komunikacije, smer Odnosi sa javnošću.
Kao dete, trenirala je balet 12 godina i gimnastiku 3 godine. Od 14. do 19. godine bila je član etno grupe ,,Biseri“ u kojoj je pevala na poziciji lid vokala. Tečno priča engleski jezik i ima osnovno znanje španskog jezika.

2020. godine postala je članica grupe Hurricane Junior. U okviru grupe snimila je 4 pesme na srpskom: ,,Balkanita“, ,,Prava stvar“, ,,Halo halo“ i ,,Bandita“ kao i jednu pesmu na engleskom ,,Come and Love Me“. Sa pesmom Bandita grupa je nastupila na muzičkom festivalu Skale u Herceg Novom 2022. godine u organizaciji Radija S i AdriaTv-a. U septembru 2022. godine postala je nova članica grupe Hurricane.

Miona Laura Srećković

Miona Laura Srećković, rođena je 9.12.2002. godine u Parizu, u Francuskoj. Srednju školu završila je u Parizu pod nazivom Lycee Jean-Baptiste Corot-LeChateau i Lycee Germaine Tillion. Kao dete trenirala je 3 godine balet i pohađala časove klavira, flaute i violine u muzičkoj školi u Parizu- Conservatoire du Bourget. Zatim je upisala Inalco-Institut national des lengues et školu u kojoj se bavila jezicima, strane i regionalne literature Bosanskog-Srpskog-Hrvatskog jezika a pralaleno je pohađala i višu školu za šminkere pod nazivom ITM Paris- Ecole de maquillage. Tečno priča engleski, francuski i španski jezik.

Učestvovala je u Beogradu na takmičenju ,,Neki novi klinci“ u sezoni 2015/2016 u kom je stigla do finala. Takođe, učestvovala je u takmičenju ,,Zvezde Granda“ sezona 2021/2022 u kome je stigla do 6. kruga. Od septmebra 2022. godine postala je novi član grupe Hurricane.

Miona Laura Srećković
Sara Kourouma

Sara Kourouma

Sara Kourouma, rođena je 12.1.2002. godine u Beogradu, u Srbiji, iako je poreklom iz Gvineje, Afrika. Muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu Stevan Stojanović Mokranjac- teoretski otsek završila je u Beogradu. Uporedo je trenirala atletiku u klubu ,,Crvena Zvezda“ 9 godina i fudbal u fudbalskom klubu ,,Obilić“ 3 godine.

Kao dete, išla je na muzička takmičenja iz klavira i pevanja na kojima je osvajala prve nagrade. 3 godine bavila se ugostiteljstvom.

Od septembra 2022. godine postala je član grupe Hurricane.